جام جم سرا به نقل از نصرنیوز: آنها با استناد به گفته خودشان معتقدند: «بزار [بذار] یه دنیا ببینه که تبریز در چه سطحی داره نفس میکشه.» و در این صفحه هم عکسهایی از تفریحات، لباسها، ساعتهای مچی گرانقیمت، اتومبیلهای لوکس، خانههای شیک تبریز و... دیده میشود. زیر آسمانِ تبریز ِ یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفری هم عدهای این چنین زندگی میکنند. شاید قبول اینکه تبریزیهای بسیاری مشمول این قاعده میشوند با نگاهی به آمار اخیر بانک مرکزی ایران که اعلام کرده آذربایجانشرقی بعد از پایتخت، با ۳۳ میلیون و ۱۶۷ هزار تومان در آمد سرانه، پردرآمدترین استان کشور است، زیاد هم دور از انتظار نباشد. ولی روی دیگر این سکه انگار چیز دیگری میگوید: یک سوم از جمعیت تبریز با ۶۰ هزار خانه در دو هزارو ۵۲۰ هکتار از بافت فرسودهٔ همین شهر زندگی میکنند. تبریز بر اساس اعلام مسئولان شهری با حدود نیم میلیون حاشیه نشین، پس از مشهد رتبه دوم کشور را در این زمینه دارد که اغلب مناطق حاشیه نشین تبریز در بخش شمالی شهر و در کوه «عینالی» قرار دارد.
«بچه پولدارهای تبریز» غریبههای آشنای ما هستند که حالا با هویت مشخصتری میخواهند از زندگیهای متفاوت خود بگویند. ثروت، زندگی مرفه و به تبع آن سبک زندگیای متفاوتتر از بیشتر مردم تبریز، به خودی خود غم انگیز نیست. حتی به قول خودشان کاش دنیا هم ببیند که تبریز در چه سطحی نفس میکشد. برای تبریزیها هم نشان دادن ِ این ور ِ ماجرا برای غریبهها خوشایندتر است حتی؛ چرا که ما به تجملگرایی و تعارفاتی بیش از حد معمول شهرهایم. چیزی که قصه را غمانگیز میکند پر رنگ شدن هر چه بیشتر وجه این نوع زندگی در شهریست که مدتهاست سعی میکند حاشیهنشینان خود را فراموش کند.
نمونهای از تصاویر منتشر شده در شبکه اجتماعی اینستاگرام بچه پولدارهای تبریز:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
ته تهش همه دنیا هم كنایه بزنن بازم خاك پای یتیما و فقیرایی كه سر برج چشم به دست آقام دوختن هستیم و از بركت زحمت اوناست كه خاك ما طلاست. دیده فرو بر به گیربان خویش!
متاسفانه اخیراً شكاف طبقاتی در كلان شهر تبریز خیلی بچشم میخوره و این خود یكی از دلایل اقتصاد ناسالمی است كه بر كل جامعه سایه انداخته من خودم چند تن از تولید كننده های موفق قدیمی رو سراغ دارم كه كارگاه چهل نفری خودشو به 3 نفر تقلیل داده و در عوض افرادی رو هم میشناسم كه با سفته بازی و دلالی براحتی میلیونها تومان در یك روز در میارن. حالا چطوری این پول ها رو خرج كنن و به رخ همسایه و فامیل و دیگران بكشن؟ خرید خودرو های لوكس؛ خرید باغات و ویلاهای چند میلیاردی و وووو نمونه های آشكار این رخ نمایی میلیونر های تازه بدوران رسیده است. جالب اینكه هم اینها با هزاران ترفند و پارتی بازی و رشوه دادن از پرداخت مالیات در میرن ولی كارمند و كارگر قبل از اینكه حقوق سر برجشونو دریافت كنن مالیاتشون رو پرداخت كردن